Pensum / Eksaminer

Pensum og eksamen på fodplejeruddannelsen

Fodplejeruddannelsen v/ Eisner og Wahl går ikke på kompromis med det faglige niveau.

Du skal være en blandt de bedst uddannede fodplejere, derfor sørger vi også løbende for at dygtiggøre os og har indgået samarbejde med professionelle samarbejdspartnere indenfor hver deres fagområde.

Din succes som uddannet fodplejer er også vores

Uddannelsen er opbygget over 2 moduler.

Første del er den egentlige fodplejeuddannelse som kan tages på dag eller aftenundervisning 1 dag om ugen.

Den anden del (hvis du ikke har merit) består af de obligatoriske støttefag, som lægges i forlængelse af dag eller aftenhold.

Der vil på denne måde være mulighed for at planlægge en uddannelse som fodplejer, samtidig med at du kan passe et job ved siden af.

Eksamen

Eksamen er fordelt på 3 eksamener.

1. En skriftlig del som består af multiple choice opgaver, varighed 1 time, eksamineres af  lægeeksamineret Fodplejer og godkendt af Brancheforeningen SADF.

2. Den praktiske del er en fodplejebehandling af en klient, som består af en komplet behandling, råd og vejledning samt journalføring. Eksamineres af  lægeeksamineret Fodplejer og godkendt af Brancheforeningen SADF.

3. Den mundtlige eksamen er den lægeeksaminerende del. Her arbejdes ud fra en case, hvor der efter forberedelsestid eksamineres i at sammenfatte den praktiske del og den teoretiske forståelse af faget. Eksamineres af læge samt en af skolens 2 skoleledere.

Alle eksamener skal bestås med minimum karakteren 02 Herefter udstedes et eksamensbevis.