Karriere som fodplejer

Odense fodplejeskole | Dine karrieremuligheder som fodplejer

Værd at vide:
  • Som lægeeksamineret fodplejer yder kommunerne op til 85% helbredstillæg til fodbehandlinger af pensionister.
  • I arbejdet som fodplejer vil du også have en del administrativt arbejde.
  • Du skal føre journaler, lave regnskab, skrive regninger og planlægge hvordan du markedsfører din forretning.
  • At arbejde som fodplejer kræver selvstændighed og omhyggelighed, men du vil også opleve en stor glæde ved at møde en masse mennesker.


Dit spørgsmål til os vil nok være, kan jeg så leve af det? Og hvad kræves der for at starte en klinik op? Når du tager en uddannelse hos Eisner & Wahl ender du med at være lægeeksamineret fodplejer, klar til at tage imod dine egne kunder. Uddannelsen er sammensat på den måde, at du er rustet til at starte din egen virksomhed op. Der vil være nogle formalia som forskring osv du skal have styr på, men ligeså snart det er i hus kan du åbne din egen klinik.

Drømmen om at være sin egen chef

Mange går og drømmer om at være sin egen chef, selv kunne styre hverdagen, arbejdstiderne og arbejdsrutiner. Den drøm kan vi være med til at gå i opfyldelse. Vi ruster dig endda til at kunne markedsføre din egen virksomhed, så du kan hverve nye kunder. Vi siger altid, at der rundtregnet er en indkøringsperiode på 1-2 år , alt afhængig af hvor god du er til at markedsføre dig, dit forarbejde og dine egne forventninger til dit business. Det er netop derfor, vi tilbyder et markedsføringsmodul der skal hjælpe dig ud over stepperne. Vi vil rigtig gerne se vores færdige elever have succes med deres egen forretning. Og markedsføringen kan være primus motor i din virksomhed indtil du har et fast kundeklientel.