Det siger vores elever om uddannelsen til fodplejer…

En skole med rummelighed, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger.
Pia og Liselotte har hver deres måde at undervise på og de suplerer hinanden på fineste vis.
Deres måde at vise empati og forståelse i svære situationer er betryggende og giver et lærringsmiljø, hvor der er plads til alle.
Her fra Gittes Fodpleje kan jeg kun give de bedste anbefalinger til Fodplejeskolen v. Eisner og Wahl.
Jeg har taget uddannelsen som fodplejer hos Lise-Lotte og Pia.
Det har altid været rart at være på skolen, der er rummelighed, plads til forskelligheder, god energi og søde medstuderende og undervisere.
Der findes ingen dumme spørgsmål, hverken på skolen eller når man er færdig uddannet og lige har brug for sparring.
Jeg vil klart anbefale denne skole hvis man går med tanker om at uddanne sig til fodplejer!
I får min varmeste anbefaling og bare tusind tak for Jer 🙏👣
Så har jeg fået titlen som lægeeksamineret fodplejer – hvor er jeg glad🦶😍
Fodplejeskolen v. Eisner & Wahl kan varmt anbefales. Meget kompetente og søde undervisere som foregår i et dejligt miljø.
Et valg jeg ikke har fortrudt🤗

Efter 20 år som offentligt ansat valgte jeg at uddanne mig til lægeeksamineret fodplejer hos Eisner & Wahl, i Odense. Jeg valgte blandt andet Eisner & Wahl fordi skolen er godkendt af brancheforeningen SADF, og derfor underviser efter deres pensum. Jeg tog uddannelsen sideløbende med mit fuldtidsarbejde som social- og sundhedsassistent. På grund af min sundhedsfaglige baggrund fik jeg merit fra undervisningen (og eksamen) i anatomi og fysiologi. På de 14 måneder uddannelsen tog for mig, fik jeg opbygget min professionelle faglighed og mine kompetencer indenfor praktisk og teoretisk fodpleje. Via elevbehandlingerne fik jeg trænet håndværket på ’rigtige’ kunder, under kyndig vejledning og supervision fra Liselotte og Pia. En del af undervisningen bestod af markedsføring og klinikvejledning, hvilket gjorde at jeg følte mig rustet til at åbne min egen klinik umiddelbart efter at jeg bestod min sidste eksamen.

Går du og overvejer at tage uddannelsen til fodplejer, skal du vælge Eisner og Wahl. Det er et skønt uddannelsesstedet med høj faglighed og godt studiemiljø. Det kan sagtens lade sig gøre, at tage uddannelsen på Eisner og Wahl i Odense, selvom du ikke bor i nærheden 👍🏻😊

Blev færdig marts 2019. Virkelig skønt sted at tage en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer. Eleven er virkelig i centrum og selvom jeg kommer fra Sønderjylland, har jeg ikke tænkt af det var langt til Odense – det har været til at overskue med en dag i ugen. Jeg siger tak for en skøn læretid 👣😉

Verdens bedste Fodplejeskole…… Eisner & Wahl får min varmeste anbefaling! Her er der nemlig plads til ALLE. Et meget seriøst uddannelsessted med ekstrem høj faglighed. Spændende, sjovt og ekstremt lærerigt. En uforglemmelig rejse !